Concertverhuur

Voor concerten (van een kamerconcert tot groot festival) en gelegenheden waarbij je een goede vleugel of piano nodig hebt, verhuurt De Hamernoot een mooi assortiment binnen Zeeland. Of het nu gaat om een vleugel op de main stage op een groot festival of juist bij feesten, jubilea, kamerconcerten, bruiloften, privé-optredens of begrafenissen, we staan graag voor je klaar. Je hoeft je alleen bezig te houden met de muziek. Wij zorgen dat de rest geregeld wordt. Van verwarmd vervoer van de instrumenten tot het stemmen. Zijn er speciale wensen? Bespreek ze dan met ons. We kijken graag wat we voor je kunnen regelen en hoe we je het beste van dienst kunnen zijn – tegen een prettig tarief.

Hoe werkt het?
Neem contact met ons op en laat ons weten wat voor soort instrument je zoekt voor wanneer en voor hoe lang. Weet je zelf niet exact welke instrument aansluit bij je wensen of heb je juist een heel specifiek verzoek? Leg het aan ons voor. Dan voorzien we je graag van advies op maat en een bijpassende offerte.

Soorten instrumenten
We hebben meerdere instrumenten in verschillende maten (zelfs een feestelijk rode!). Wij kunnen de volgende instrumenten leveren: Steinway D, Bösendorfer 2.14, Seiler 2.06, Kawai.

Jarenlange ervaring in pianoverhuur
De Hamernoot heeft jarenlange ervaring in de concertverhuur. We hebben instrumenten verhuurd aan veel Zeeuwse festivals, theaters, organisaties en zalen zoals Muziekpodium Zeeland, het Zeeland Nazomerfestival, de Oostkerk, Podium Reimerswaal, Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen, Zomeravondconcerten Oostkapelle, en vele anderen.

Verhuur voor langere periodes
Naast de korte verhuur voor concerten, kun je bij ons als particulier ook een vleugel of piano huren voor een langere periode (minimaal een jaar). Daarover vind je meer informatie op de pagina pianoverhuur.

Foto’s door Eddy Westveer