Verhuur en aankoop (begeleiding)

Bij de Hamernoot verhuren we (zo goed als) nieuwe piano’s in Zeeland. Je hebt dan wél een goede piano tot je beschikking, maar je zit er niet gelijk aan vast. Wanneer je begint met pianospelen, heb je een gedegen instrument nodig dat fijn met je meewerkt. Daarvoor kun je als beginnende speler dus prima bij ons terecht. Natuurlijk staan we ook voor je klaar als je een meer ervaren pianist bent. Doordat je bij ons tijdens het huren een korting opbouwt op de aankoop van een piano, wordt de stap naar een eigen piano nét een beetje makkelijker.

Hoe werkt pianohuur?
Het begint ermee dat je even contact opneemt. Daarna gaan we aan de slag. We leggen uit hoe het werkt, stellen een huurcontract op voor minimaal 12 maanden, en maken een afspraak voor de levering. We brengen de piano bij je thuis en na afloop van de huurperiode komen we hem ook weer ophalen. En natuurlijk komen we periodiek ook langs om te stemmen. De maximale verhuurperiode is 36 maanden.

Opbouw aankoopkorting
Tijdens de huur van je piano bouw je korting op voor de aankoop van een nieuwe piano. Per maand spaar je. Dat kan oplopen tot een maximaal bedrag van € 1.500,00 in drie jaar tijd. Een mooie opstap naar je eigen piano!

Aankoop(begeleiding)
Je kunt de piano die je al huurt bij ons kopen, maar wie weet wil je wat anders? Daar kunnen we je bij helpen. Elk instrument heeft zijn eigen karakter Zelf hebben we een bescheiden showroom, maar we werken samen met collega’s met een ruim en aanvullend assortiment. Samen kunnen we hier naartoe gaan en met de uitgebreide ervaring die we hebben op het gebied van piano’s kunnen we je op weg helpen in het enorme aanbod dat je daar vindt. Een beetje of je met je eigen personal shopper op pad bent, maar dan dus voor een piano.

Vijf jaar garantie
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Piano- en Muziekinstrumentenbond (NPMB). Dat betekent dat we aan allerlei voorwaarden voldoen op het gebied van kwaliteit en het maken afspraken. In het kort komt dat erop neer dat wij zorgen dat je bij ons goede piano’s kunt huren en kopen, dat we ons aan onze afspraken houden en dat we vakwerk leveren als het om stemmen en onderhoud gaat. Op de nieuwe én gebruikte piano’s die je bij ons koopt, zit een garantie van vijf jaar. Je kunt onze voorwaarden hier nalezen.

Verhuur voor concerten
Naast verhuur voor langere periodes kun je bij ons ook een piano huren voor een concert of optreden. Meer informatie daarover vind je op de pagina concertverhuur.